Autómentés éjszaka
Autómentést nem csak nappal szokás végezni, hanem éjszaka is. A nappali autómentés a forgalom miatt nehezíti meg a szakemberek dolgát. Ugyanis nem mind1, hogy mi történt az járművel és az sem hogy hol áll. Tegyük fel: balesetet szenvedett a személyautójával (természetesen senki sem sérült meg) de az autó összeroncsolódott. Ott áll az út közepén és épp helyszínelnek a rendőrök. Ez egy olyan eset amit az autómentő szakembernek meg kell oldania. Nem egyszerű és elég stresszes munka. Azonban szakembereink képesek bármilyen problémát megoldani, erről számos referencia van a weboldalunkon.

Nappal még a nagy forgalommal is számolni kell ami torlódásba vagy dugóba torkollhat. Mondhatni az autómentők élete az autómentőben zajlik napi 8 órában mindenképp. A forgalomnál, a kanyarodásoknál kiemelten kell figyelni ilyen esetben.

Azonban éjszaka is vannak kihívások az autómentésben:

Nehéz összehasonlítani, de lehet, hogy még rosszabb a helyzet éjszaka. Ugyanis ami fentebb olvasható azt sötétben kell elvégezni. Nem beszélve a KRESZ külön kiemeli, hogy éjszaka jól ki kell világítani a vontatott járművet.

Milyen fennakadás lehet még az éjszakai autómentésben?

PL az, hogy nem lehet elérni az autómentőt. Sokan kiírják, hogy éjjel és nappal is végeznek autómentést. Azonban amikor hívnánk őket, akkor ki van kapcsolva a telefon. Sajnos ez a magyar valóság.

Mi elérhetőek vagyunk éjszaka is:

0-24 gyorsszolgálatunk éjjel és nappal is elérhető: Non-Stop segítség!
  • Pest megye minden településén vállalunk vontatást
  • Vontatni olcsóbb mint szállítani
  • 0-24 vontatás gyorsszolgálatot vállalunk
  • Olcsó és kiszámítható vontatás áraink
  • Budapest-ről indulunk
  • Az M3-mas autópálya 10 percre van tőlünk
  • Szakembereinknek nagyon sok vontatott jármű tapasztalata van