Motorkerékpár szállítás
A motorkerékpár szerelmesi tudják, hogy ha motor, akkor ott az éltben legalább egyszer motor mentés lesz a vége. Sajnos a motorokkal ha baj van akkor sokkal nagyobb mint más járműveknél. Ezért a motormentésre sok cég külön kezdett el fókuszálni.

Mit is jelent ez, hogy külön csak motor mentésre vannak cégek?

Nem csak autóknál vannak kiállítások, hanem motoroknál is. Sőt mondhatni sokkal több motoros kiállítás van mint autó. Az ilyen kiállításokra a motorokat főleg ilyen cégek szállítják. Képzeljük el, hogy pl az ország másik végébe kellene elmotorozni esőben, hóban fagyban. Nem, ezt igazából autómentő cégek végzik.

Vannak olyan esetek is amikor a motor elromlik és a motorokat nem lehet olyan könnyen megjavítani. Ilyen esetekben is autómentőt / motormentőt kell hívni. Míg az autónál van lehetőség vontatásra, a motoroknál sajnos ez megoldhatatlan. A motorokat csak szállítani lehet és ahhoz egy autómentő kell.

A sajnálatos balesetek is ide tartoznak. Nincs más lehetőség csak egy autómentőt vagy motormentőt hívni.

Olyan is előfordul már velünk, hogy csoportosan az egyik ügyfelünk elindult kirándulni. Másnap pedig olyan rossz idő kerekedett, hogy vissza kellett fordulniuk. Az ügyfelünk jégesőben meg 40km/h szélben nem akart kockáztatni. Inkább felhívott minket és mi elszállítottuk őt ahová kérte.

Van különbség autómentő és motormentő cég között?

Van. Míg azok a cégek akik motormentésre fókuszálnak, ők csak motort tudnak szállítani. Azért mert egy furgonuk van, vagy egy motor szállításra alkalmas utánfutó.

Az autómentőknek olyan járművük van aki autók / mezőgazdasági gépek szállítására és vontatására alkalmasak.

Mindkettő képes elszállítani a motorokat, ilyen téren nincs bennük különbség.

Cégünk vállal motorszállítást is természetesen.
  • Pest megye minden településén vállalunk vontatást
  • Vontatni olcsóbb mint szállítani
  • 0-24 vontatás gyorsszolgálatot vállalunk
  • Olcsó és kiszámítható motorkerékpár szállítás árak
  • Budapest-ről indulunk
  • Az M3-mas autópálya 10 percre van tőlünk
  • Szakembereinknek nagyon sok vontatott jármű tapasztalata van