Komolyan sérűlt autó szállítása
Amennyiben komolyan megsérült a járműve és nem tud tovább haladni akkor el kell gondolkodni, hogy hogyan tovább. Amíg nem autópályán van addig nincs nagy baj, lehet nyugodtan gondolkodni. Azonban ha ez a sajnálatos eset autópályán történik akkor ott már más a helyzet.

Összetörtem az autópályán az autóm, mit tegyek?

Az autópályán 3 órát lehet álló autóban maradni. Azaz 3 óra van arra, hogy eldöntsük mi legyen. Gyorsan hívunk egy ismerőst, aki vagy el tudja vontatni vagy nem. A másik lehetőség pedig a gyors javítás valaki álltal. Ezek azért nem biztonságosak mert, nem 100%, hogy meg lesz oldva a gond. Komolya szabályai vannak a vontatásnak vagy szállításnak és ha ezt nem tudjuk és mégis magunk próbálkozunk, akkor annak rossz vége is lehet.

Amennyiben a sérült autót vagy lerobbant járművet nem sikerült elvinni 3 órán belül az autópályáról úgy a szerződött autópálya kezelő fog intézkedni. Abban az esetben is ha Ön nem beszámítható.

Minek a hatására lesz egy komoly sérülés egy autóban?

Autónk sajnos idővel elhasználódik, amortizálódik ezért előfordulhatnak hibák és akár a lerobbanás veszélye is. Ha nem visszük szervízbe időről – időre úgy bármikor megtörténhet a baj. Ilyenkor (az elhasználódott alkatrésztől függően) elveszíthetjük az uralmunkat a jármű felett és bekövetkezik a baj. A másik eset pedig a figyelmetlenség vagy a vétlen karamból amikor nem mi okozzuk a bajt.

Nem sok autómentő cég van Magyarországon és ami a legrosszabb az, hogy hiába azt sugallják, hogy felveszik a telefont éjjel és nappal is mégsem ez történik. Még a cégünk alapítása előtt sajnos számos alkalommal lerobbant az autónk / furgonunk az M3-as autópályán főleg. Sok számot fel kellett hívni mire valaki felvette vagy éppen volt szabad ember, aki 1 órán belül oda is ért a GPS koordinátákra, amit megadtunk. Arról nem is beszélve, hogy amikor éjjel lettek hívva a cégek akkor vagy ki volt kapcsolva a telefon, vagy nem vette fel senki hosszas csörgetés után.

Bármennyire sérült autót el lehet szállítani?

Amíg még egyben van és gurul a kereke, úgy igen el tudjuk szállítani.

Árokban lévő autót is ki tudunk menteni?

Igen, álltalában aki sajnos árokba hajt, azoknak az autóknak a szerkezete még ép vagy kevésbé roncsolódott. Így a csörlővel kit tudjuk húzni az árokból. Azonban ha nem sikerül, vagy már előre látható, hogy nem lehet csörlővel kihúzni úgy darus megoldásra van szükség.
  • Pest megye minden településén vállalunk vontatást
  • Vontatni olcsóbb mint szállítani
  • 0-24 vontatás gyorsszolgálatot vállalunk
  • Olcsó és kiszámítható sérűlt autó szállítás árak
  • Budapest-ről indulunk
  • Az M3-mas autópálya 10 percre van tőlünk
  • Szakembereinknek nagyon sok vontatott jármű tapasztalata van