Sport autók és versenyautók (rally) szállítása szakszerüen országosan
Most egy mondhatni nagyon szűk réteghez szólunk, méghozzá a luxusautó és a sportautó tulajdonosokhoz. Az autó szerelmesei tudják, hogy az ilyen autók nagyon nagyon drágák és nagyon nagy odafigyelés kell hozzájuk. Ezért az autókiállításokra vagy a rally versenyekre stb kizárólag autómentő szállítja az ilyen jellegű járműveket.

Nem mind1, hogy mivel szállítunk ilyen autókat:

Nem hiába kérdezzük meg mindenkitől aki felveszi velünk a kapcsolatot, hogy milyen járművet kell majd szállítanunk. Nem azért mert kíváncsiak vagyunk hanem azért mert olyan autómentővel kell mennünk. Ugyanis az ilyen autók sokkal alacsonyabbak és nehezebbek mint az átlagos autók. Így billenőplatós autómentővel kell menni, hogy az alja ne sérüljön meg. Jól néznénk ki, ha egy 100 millió forintos autót így ilyen amatőr módon megsértenénk.

Sok választása nincs az ilyen autótulajdonosoknak:

A sport autók és a luxus autókkal nem szokás közúton közlekedni. 1 kátyu és jöhet a milliós javítás, nem beszélve arról ha pl egy múzeumi autóról van szó. A sport avagy rally autók sem közutakra vannak kitalálva. Ezt minden tulajdonos tudja.

Mi segítünk ha sport autó szállításról van szó:

Billentőplatós autómentőnk a nap 24 órájában rendelkezésre áll és Magyarország egész területén bárhonnan és bárhová megyünk, visszük.

Az árazást telefonon vagy e-mail-ben bármikor közösen megbeszéljük, hogy mindenkinek megfeleljen. Mivel az ilyen autóra nagyon oda kell figyelni és nagy távokra szokták kérni a szállítást így egyedi, mindenkinek megfelelő árat szoktunk kalkulálni.
  • Pest megye minden településén vállalunk vontatást
  • Vontatni olcsóbb mint szállítani
  • 0-24 vontatás gyorsszolgálatot vállalunk
  • Olcsó és kiszámítható bikázás áraink
  • Budapest-ről indulunk
  • Az M3-mas autópálya 10 percre van tőlünk
  • Szakembereinknek nagyon sok vontatott jármű tapasztalata van