• Elromlott? Összetört? Egyszerűen csak nem indúl el? A megoldás az autómentés:
  • 06 (30) 882-3000
  • info@automento-m3.hu

Autómentés éjjel és nappal:


Autónk sajnos idővel elhasználódik, amortizálódik ezért előfordulhatnak hibák és akár a lerobbanás veszélye is. Nem sok autómentő cég van Magyarországon és ami a legrosszabb az, hogy hiába azt sugallják, hogy felveszik a telefont éjjel és nappal is mégsem ez történik. Még a cégünk alapítása előtt sajnos számos alkalommal lerobbant az autónk / furgonunk az M3-as autópáláyn főleg. Sok számot fel kellett hívni mire valaki felvette vagy éppen volt szabad ember aki 1 órán belül oda is ért a GPS koordinátákra amit megadtunk. Arról nem is beszélve, hogy amikor éjjel lettek hívva a cégek akkor vagy ki volt kapcsolva a telefon vagy nem vette fel senki hosszas csörgetés után.

Ekkor fordult meg a fejünkben az ötlet, hogy indítunk egy autómentő céget ahol az elsődleges szempont az, hogy felvesszük a telefont ha már azt írjuk ki a weboldalunkra.

Autómentés éjjel és nappal áraink:

Még mielőtt felhívna minket kérjük győződjen meg róla, hogy mindent megpróbált a gépjármű beindításának érdekében. Fontos tudnunk, hogy milyen autóról vagy motorról van szó illetve, hogy milyen plusz teher van még rajta.
 

Budapest és vonzáskörzete

Hosszú fuvar
(vidék és nemzetközi)

Személyautó

8.000 Ft kiállás
+ 100 Ft/km-től

100 Ft/km-től

Furgon, kisteher

12.000 Ft kiállás
+ 200 Ft/km-től

200 Ft/km-től