SOS autó gyorsszervíz Budapest sos autószervíz árainkról telefonon tudunk tájékoztatást adni a probléma megbeszélése után.
Amikor megáll az autó az autópályán vagy épp nem indul el a bolt parkolójában, akkor mindenki leizzad egy kicsit ott azonnal. Nem mindenki ért az autókhoz, főleg vezetjük őket és az autószerelőnk javítgatja amikor kell. Annyit tudunk, hogy mikor nem megy úgy ahogyan megszoktuk. Manapság már nem is igazán térnek nagyon ki az autó műszaki vizsgálatára és alap szerelésre az oktatók. Az oktató anyagban igaz benne van de ott sem térnek nagyon ki rá. Akit érdekel az úgy is át fogja nézni, mi így vettük ezt észre manapság.

Mit szoktunk csinálni ha a fentebb írtak történnek velünk?

Először is mindenki pánikba esik egy kicsit, ez teljesen normális. Sietünk, nem értünk rá, otthon várnak stb… sosem jön jókor egy ilyen eset. Amennyiben értünk egy kicsit az autókhoz, akkor az alapokat mi is át tudjuk nézni pl: akkumulátor, szivárgás, biztosítékok stb…

Amikor minden megnéztünk és megmozgattuk (kihúztuk és újra bedugtuk) és mégsem indul az autó, akkor jöhet szóba, hogy segítség kellene valakitől. De kitől? A legtöbb esetben a családunk, ismerőseink vagy ráérnek vagy nem. Amikor nem ér rá senki akkor már csak az autómentő maradt ha sietünk. Sokan ott hagyják az autót ahol van (ha lehet) és majd eljönnek érte ha onnan haza tudunk menni.

Amikor nem érünk rá és mennünk kellene, de az autó nem indul és nem ér rá senki:

Sokan egyből azt írják be a keresőbe, hogy „autómentő vagy autómentés”. Mi is autómentéssel foglalkozunk 1 kis különbséggel: amennyiben meg tudjuk javítani a helyszínen az autót, akkor megtesszük és nem kell vontatni vagy szállítani. Sőt! azonnal folytatni lehet az utunkat.

Milyen problémákat tudunk megoldani, mobil autószervíz:
 • Autódiagnosztika:

  A legfontosabb vizsgálat egy járműnél az autódiagnosztika. Profi műszerünkkel azonnal meg tudjuk mondani, hogy milyen hibakódokat ír ki az autó. A műszerfalon pirosan világító lámpák is jelzik a hibát de van, hogy csak egy felkiáltójel jelez. Ilyen esetekben sorban állas nélkül a helyszínen megmondjuk, hogy mi a baj.
 • Állapotfelmérés:

  Autóvásárlás előtt állunk? Nem értünk hozzá? Ilyenkor jól jöhet egy autószerelő aki odamegy ahol meg lehet nézni az autót. Mégiscsak nyugodtabb szívvel veszünk meg egy autót ha egy autószerelő ránézett nem? Amikor pl: otthon nem indul be az autó és nem akarjuk elvitetni egy autómentővel, mert nem biztos, hogy mi a baja akkor is jól jöhet egy autószerelő. Azonnal megmondjuk, hogy ezzel az autóval tovább lehet e menni az autószerelőig vagy szállítani kell. Amennyiben meg tudjuk javítani, úgy azonnal meg is tesszük.
 • Karbantartás:

  Akinek van autója az tudja, hogy időnként szervízbe kell vinni, mert olajat kell cserélni, fékbetétet stb. A folyamatos karbantartás sok-sok évvel meghosszabbítja az autónk élettartamát. Ilyenkor mit csinálunk? Elvisszük egy szervizbe ahol ott hagyjuk vagy megvárjuk míg megcsinálja a szerelő. A mi szolgáltatásunk azt nyújtja, hogy a helyszínen (legyen az otthon a garázsban, utcán, kertben stb) előre egyeztetett időpontban elmegyünk és megcsináljuk az időszakos karbantartást.
 • Bikázás:

  Amikor lemerült az akkumulátor és nincs semmilyen lehetőségünk feltölteni vagy valakit megkérni, hogy bikázzon akkor már csak egy autómentő jöhet szóba. Azonban nekünk olyan profi bikázó eszközeink vannak, amikkel bármilyen járművet azonnal be tudunk indítani. Így nincs szükség a vontatásra vagy szállításra és olcsón meg lehet úszni a dolgot. FONTOS: a bikázás csak ideiglenes megoldás! Az akkumulátor állapotfelmérésére mindenképp szükség van, hogy újra ne történtjen meg a baj.
 • Akkumulátor csere:

  Egy akkumulátor cseréhez nem kell nagy tudomány egy mindennapos jármű esetében. Meg kell nézni, hogy milyen kell bene elmenni és megvenni majd kicserélni. Azonban ez mind idő és utánajárás, amire lehet nekünk pont nincs elég. Ilyen esetekre ajánljuk az akkumulátor csere szolgáltatásunkat. Mi utánajárunk, beszerezzük, elegyünk otthonába vagy ahol épp áll és kicseréljük.
 • Szélvédő javítás:

  Amikor csak kicsit megrepedt vagy keletkezett egy kis gödröcske a szélvédőnkön, akkor még nem is igazán szoktak vele az emberek foglalkozni, ami egy nagyon nagy hiba! Miért? Azért mert idővel (ami lehet 1-2 hét vagy 2-4 hónap is) annyira elkoszolódik (szennyeződött lesz), hogy sokkal nehezebb lesz kijavítani. Ez a jobbik eset amivel számolni lehet de az esetek többségében a kis repedésből egyre nagyobb lesz amit egy idő után nem lehet már kijavítani, csak cserélni. Egy szélvédő javítás ára 20ezer forint kőrül mozog amennyiben javítható.

  Egy szélvédő csere akár 150ezer forint is lehet (ez a jármű típusától függ, hogy mennyibe fog kerülni az új szélvédő). Szolgáltatásunknak a lényege, hogy mobilisek vagyunk: a profi szélvédő javító készletünk elfér a csomagtartónkban. Így oda tudunk menni ahol az autó áll éppen és meg tudjuk javítani akár 30 perc alatt is. Természetesen minden erre garanciát is adunk véglegesen.
 • Kerékcsere, javítás:

  Kivel fordult már elő, hogy defektet kapott vagy leeresztett a kerék mire visszaért az autóhoz? Velünk sajnos elég gyakran előfordul de szerencsére mi meg tudjuk csinálni.

  A kerékcsere azért elég piszkos munka és van aki életében még sosem cserélt kereket, mert nem tanítják és sosem volt még defektje. Nem beszélve arról, hogy pl öltönyben egy kerékcsere elég érdekes lenne. Ilyen estekben nyúltjuk a non-stop kerékcsere és abroncsjavítás szolgáltatásunkat. Amikor biztonságosan meg lehet javítani a defektes abroncsot ideglenesen mert (pl nincs pótkerekünk vagy az is defektes), akkor azt is lehet választani kerékcsere helyett.

Milyen autókat tudunk azonnal javítani vagy szállítani?

Független mobil autószervíz vagyunk, így nem számít, hogy Suzuki vagy Opel, BMW stb.. autóban ülsz éppen. Mi bármilyen járművet meg tudunk javítani vagy el tudunk szállítani non-stop Budapest és vonzáskörzetében. Mint ahogy fentebb lehet olvasni, cégünk mondhatni mindenre fel van készülve előre. Mivel autómentővel megyünk, így ha nem lehet megjavítani a helyszínen az autó mert olyan komoly a baj vagy nincs olyan speciális alkatrész, akkor bárhová el tudjuk szállítani a járművet.

Milyen garanciát adunk a fentebb felsorolt szolgáltatásokra?

A garancia nálunk természetes dolog, olyan mint a lélegzés. Természetesen amit mi javítunk, amit a két kezünkkel megcsinálunk arra mindig adunk garanciát. Mivel elég sok féle szolgáltatást nyújtunk, ezért telefonon vagy emailben tudunk a kívánt garanciális szolgáltatásról bővebb információt nyújtani.

Gyorsszervíz Budapest és vonzáskörzetében Non-Stop:

Gyors autószervíz és autómentés szolgáltatásunkat Budapesten végezzük elsőbbségi szempontból mert a székhelyünk is itt van. Azonban ha Pest megyén belül robban le az autó az sem probléma, mert ha van szabad kapacitásunk azonnal indulunk ha szükséges. 0-24-ben elérhető telefonszámunk: . A problémáról és a gépjárműről fogunk kérdezni a legtöbbet, azért hogy 100%-osan felkészűlten érkezzünk minden lehetséges problémára.

Mi elérhetőek vagyunk éjszaka is:

0-24 gyorsszolgálatunk éjjel és nappal is elérhető: Non-Stop segítség!
 • Pest megye minden településén vállalunk vontatást
 • Vontatni olcsóbb mint szállítani
 • 0-24 vontatás gyorsszolgálatot vállalunk
 • Olcsó és kiszámítható vontatás áraink
 • Budapest-ről indulunk
 • Az M3-mas autópálya 10 percre van tőlünk
 • Szakembereinknek nagyon sok vontatott jármű tapasztalata van